Sokkoló halálos horrorbaleset Karcag közelében

Megosztás

A hatalmas és végzetes csattanás a 4-es és a 42-es főutak kereszteződésénél történt csütörtök reggel. A teherautó részben maga alá gyűrte a kettészakadt személyautót, ami ráadásul ki is gyulladt, vezetőjének nem lehettek túlélési esélyei.

Egy nyerges vontató és egy személyautó ütközött össze a 4-es és a 42-es főutak kereszteződésénél, a 4-es főút 174-es kilométerszelvényénél, Karcag és Püspökladány között csütörtök reggel – közölte a katasztrófavédelem. Az ütközés erejétől a személyautó kettészakadt, majd kigyulladt. A püspökladányi hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a jármű lángjait.

Az esethez kiérkeztek a társhatóságok is, a beavatkozás idejére lezárták az érintett útszakaszt. A rendőrség azt közölte, hogy a baleset 8 óra körül történt az 4-es számú főút 174-es kilométerszelvényében. A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére a balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárás volt érvényben.

Kerülni Bucsa, Füzesgyarmat, Biharnagybajom, Sárrétudvari útvonalon lehetett. Információink szerint az autóban egy ember utazott, aki a baleset következtében elhunyt. (Katasztrófavédelem, Baleset-info)

Fotók: Tóth Imre

Kapcsolódó cikkek